Nyt ollaan käyty Laisan paperit viemässä kasvattajalle ja hyvästelty. Pidätin kyyneleitä koko vierailun ajan mutta autossa ne sitten tulivat. Kyllä tämä tästä... kyllä tämä tästä. Toivotaan niin ainakin. Ajan mittaan...
Matka meni hyvin kun valoisalla saatiin ajaa yli puolet matkasta. Neljän maissa oli jo pimeää ja puoli kuudelta oltiin kotona.
Nyt katsotaan tulevaisuutta uusin silmin ja odotellaan mitä kaikkea tapahtuukaan. Toista koiraa en harkitse vielä..en moneen vuoteen. Jos ja kun se OIKEA aika koittaa niin toinen collie sitten. Nyt ei vaan collie ollut oikea valinta elämän tilannetta katsoen. Tulevaisuus ja aika näyttää.

Jouluun on enää kaksi ja puoli viikkoa. Minulle alkaa tulemaan joulumieltä enemmän kunhan tulee lisää lunta ja pakkas asteita. Melkein kaikki joululahjat ovat ostettu, ja vielä pitäisi pari ostaa ja sitten joulukuusikin pitäisi hankkia ja lisää koristeita ja valoja ottaa esille ja ostaa. Tekisikö sitä tänä vuonna piparilinnan? Sellaista en ole ennen tehnyt. Ehkä sitten ensi viikonloppuna kun sekä minulla että staffella on vapaa viikonloppu eikä mitään menoja niin silloon tehdään joulusiivous ja leivotaan pipareita ja tehdään juustotarjotin ja juodaan lasillinen punaista. :) Ihanaa.

Huomenna alkaa taas uusi työviikko, heti 10 tunnin työpäivä huomenna. Ei kait siinä muuta kuin koettaa sinnitellä. Ja eihän se 10 tuntia oikeastaan niin pitkä aika ole, mutta kun koko sen ajan joutuu yksin olemaan ja vähän asiakkaita noin alkuviikosta niin tunnit tuntuvat niin pitkiltä.
Huomenna pitäisi sitten saada tietää miten se talon kanssa käy. Katsotaan jos he edes tulevat johonkin päätökseen. Toivotaan parasta.

Nyt suihkuun ja sitten iltapala ja nukkumaan sen jälkeen. Olen kamalan väsynyt.